ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI és FELVIDÉKI KIRÁNDULÁS - 3 nap/2 éj
 
Részvételi díj: 36.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Galcsik fogadó 2-3 ágyas zuhanyzós/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 12. 000,- Ft (max 2 egyágyas/csoport)
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Belépők: A részvételi díj belépőket nem tartalmaz. 
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban köthető
Egyéb:  a szálláshelyen várhatóan 300 Ft/fő/éj IFA fizetendő
Részletes program:
1. nap Indulás a kora reggeli órákban Vámospércsről, elutazás Debrecen- Hatvan útvonalon Hollókőre, amely az UNESCO világörökség része. Megismerkedünk elődeink életével, a faluban régi mesterségeket, szokásokat mutatnak be. Továbbutazunk Ipolytarnócra, ahol az ősmaradványokat (megkövesedett fenyők), illetve a természetvédelmi területet tekinthetjük meg egy könnyű, vezetett séta során. Ezután Salgótartjánba érkezünk, ahol megtekintjük a Bányászati Múzeumot és a vároostól néhány kilométerre fekvő Somoskő várát. Szállásfoglalás, vacsora.
2. nap Reggeli után elindulunk Salgótartjánból Szlovákiába. Első állomásunk a Füleki vár, ahová egy emelkedőn jutunk fel. Továbbutazunk Betlérbe, megtekintjük az Andrássy kastélyt és a parkját. Krasznahorka vára melett utazunk el, csak távolról tudjuk megtekinteni, mert a tűzeset utáni helyreállítás még tart. Dobsinára, a jégbarlangba látogatunk (ide egy elég meredek emelkedőn kell felmenni a barlang bejáratához, a barlangban állandó hőmérséglet van (-2  - 0 fok) meleg ruházat és zárt, csúszásmentes lábbeli ajánlott) Vacsorára érkezünk vissza Salgótarjánba.
3. nap Reggeli után Magyarország északi határvonalát követve utazunk el Edelénybe, ahol egy csodálatos, felújított kastély és parkja várja a látogatókat. Ezután Sárospatakra utazunk, hol megtekintjük a Rákóczi-várat. Útközben pihenő Tarcalon (krisztus szobor), majd végül Tokajban rövid pihentető sétára állunk meg, a Bodrog és a Tisza torkolatánál. Folyamatos utazás Nyíregyháza-Debrecen útvonalon, érkezés Vámospércsre az esti órákban.

Indulási időpont: 2020. augusztus 14-16                           


-
Tel.: | Tel/fax: | E-mail: | http://nesebarutazas.hu/