IZRAEL - SZENTFÖLDI ZARÁNDOKLAT - 7 nap / 6 éj
 
Részvételi díj: 336.000,- Ft/ fő + kb. 19.000,- Ft/fő reptéri illeték
Utazás: Budapestről EL-AL menetrend szerinti járatával
Szállás: kétágyas szobákban 3-4*-os hotelekben
Egyágyas felár: 150.000,- Ft
Ellátás: svédasztalos reggeli, menü vacsora
Belépők: a részvételi díj tartalmazza a belépőket
Biztosítás: a részvételi díj biztosítást nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető

 

Részletes program:

1.nap

Elutazás Budapestről az EL-AL menetrend szerinti járatával Tel-Avivba. Érkezés a délutáni órákban a Ben Gurion repülőtérre ahol autóbusz várja a csoportot. Látogatás Cesareában, ahol kitűnő állapotban fennmaradt Római-kori városban és amfiteátrumban, majd látogatás Haifában, a Bahai kertben. Majd elutazás Nazaretbe, szállásfoglalás, vacsora.

2.nap

Reggeli. Egész napos kirándulás Galileában: Genezáreti-tó mellett fekvő Boldogmondások -hegye a kápolnával, Kapernaumban az ősi zsinagóga. Ellátogatnak Tabghába, a csodálatos kenyér és halszaporítás színhelyére. Ezek után a tópart közeli Mensa Christi következik. Fakultatív ebédelési lehetőség a Genezáreti-tó partján (kb. 20 USD), majd fakultatív hajókirándulási lehetőség a tavon (10 USD). Délután Magdala, az ősi város romjait tekintik meg. Szállás vacsora Názáretben

3.nap

Reggeli. Názáretben a különleges szépségű Angyali Üdvözlet bazilikát látogatják meg. Ezután Kánába utaznak, a bor csodájának a színhelyére. Útközben felkeresik a Jordán-folyó völgyében a keresztelőhelyet. Ezután Jerikóba érkeznek, majd egy távolabbi pontról a Megkísértés-hegyének a megtekintése. Vacsora, szállás Betlehemben. 

4.nap

Reggeli. Egésznapos program Jeruzsálem Óvárosában. ElőszöreOlajfák-hegyére látogatnak, Domius Flevit kápolna, Nemzetek temploma, Getsemane kert felkeresése. Ezután az óvárosba utaznak, Siretófal, Via Dolorosa, Szent Sír temploma. A Temlom -hegy (al Aksa és a Sziklamecset épülete). A nap végén a Sion helyen Dávid király sírjának a megtekintése, valamint az Utolsó vacsora teme és az Elszenderülés temploma következik. Vacsora, szállás Betlehemben.

5.nap

Reggeli. Egész napos program: az Új Jeruzsálem városrészében kezdődik. Izrael állam jelképe, a Menora felkeresése, Knesszet épülete kívülről, majd az Izrael Múzeum megtekintése. Ellátogatunk a Holokauszt Múzeumba. Betlehemben a Születés templomának a megtekintése. Szállás, vacsora Betlehemben.

6.nap

Reggeli. Egész napos kirándulás: Qumran, a Holt tengeri tekercsek megtekintése, Massada, a Heródes által épített sziklaerődbe. Délután fürdési lehetőség a Holt-tengerben. Vacsora, szállás Betlehemben.

7.nap

Reggeli. Transzfer Tel-Avivba, Jaffo megtekintése, majd a repülőtérre utaznak. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Az ár tartalmazza:
- szállást 6 éjszakára kétágyas szobákban 3 csillagos hotelekben,
- svédasztalos reggeli, menü vacsora, italfogyasztás nélkül,
- transzfereket Izraelben,
- belépőjegyeket, kivéve a hajókirándulás Genezáreti tavon és ebéd,
-
helyi, magyar nyelvű idegenvezetést,
- repülőjegyet az EI-AI menetrend szerinti járatára 20 kg-os feladott poggyásszal. A repülőtéri illeték ára jegykiállításig változhat! 

Az ár nem tartalmazza: 
- a helyszínen fizetendő borravalót, szervízdíjat, egyéb járulékos költséget (kb. 100-110 USD/fő)

- a személyes kiadásokat, további ellátást (ebéd),
- Budapest Liszt Ferenc repülőtérre jutást, (egyénileg, vagy irodán keresztül),
- biztosításokat (útlemondási és utasbiztosítás). Utasbiztosítás megléte az utazás feltétele, mivel Izraelben az egészségügyi ellátás díja nagyon magas! Utasbiztosítás kedvező áron köthető irodánknál csoportosan.Útlemondási biztosítás díja a részvételi díj 5 %-a.

Az utazásra speciális lemondási feltételek a légitársaság és az izraeli szállodák feltételei alapján érvényesek! 

A PROGRAMOK SORRENDJE NYITVATARTÁS FÜGGVÉNYÉBEN VÁLTOZHAT!

1 USD = 300,- Ft árfolyamon ! 

Indulási időpont:   2020. július 13-19.


-
Tel.: | Tel/fax: | E-mail: | http://nesebarutazas.hu/