PERUGIA - ASSISI - ORVIETO - OLASZ TÁJAKON: UMBRIA - 6 nap/5 éj
 
Részvételi díj: 260 Euro/fő + 39.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Hotel*** kétágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár:  30.000,-Ft/fő
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz. (Várható költsége: kb. 100 Euro)
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető
Megjegyzés: a szállodákban várhatóan 2 €/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban Budapestről, folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Útközben rövid pihenő Palmanovában, a Világörökség részévé nyilvánított csillag alakú erődvárosban. Tranzitszállás, vacsora. 
2. nap Reggeli után Umbria tartomány székhelyének, Perugiának a felfedezésére indulnak, városnéző séta után, a Perugina csoki gyárnak a felfedezése következik. A délután hátralévő részét Assisi Szent Ferenc  városában  Assisiben töltik, a bazilika és a kolostor megtekintése után Santa Maria degli Angeliben bazilikájában megtekintik a Porziuncola kápolnát, Szent Ferenc imádkozó helyét. Szállás, vacsora.
3. nap Reggeli után a Don Matteo című olasz filmsorozat fő forgatási helyszínén sétálnak majd, Gubbióban sétálhatnak az 520 méter magas Ingio hegyen. Tovább utazás a Trasimeno-tóhoz, hajóval jutnak majd el a csipkekészítésről híres Isola Maggiore-szigetre. Szállás, vacsora. 
4. nap Reggeli után kirándulás az Umbria gyöngyszemének tartott Spoletoba, a Monteluco hegy lábához. Ezután egy 14. századi mérnöki csoda következik, a Ponte delle Torri, mely a tornyok hídja nevet is viseli. Cascata delle Marmore vízesésnél ér véget a nap, ami 165 méter magasról zuhan a Néró folyó vizébe. Szállás, vacsora.
5. nap Reggeli után búcsút vesznek Umbria hegyes-völgyes vidékétől, és először Orvietoba látogatnak el. Az óvárosba sikló segítségével juthatnak fel a városnéző sétára. Szállás Bologna térségében, vacsora
6.nap Reggel után indulás hazafelé, rövid pihenő Portogruaroban, majd folyamatos utazás Olaszországon és Szlovénián keresztül Magyarországra. Érkezés a kiindulási helyre késő esti-éjszakai órákban.

Indulási időpont: 2020. szeptember 05-10.              


-
Tel.: | Tel/fax: | E-mail: | http://nesebarutazas.hu/